Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
J.J & Brangelina: τι θα γίνει με τους γάμους τους;

J.J & Brangelina: τι θα γίνει με τους γάμους τους;

Ιωάννα Ζυμαρίτη Φωτό.: ABACAPRESS.COM Τέτοιος αγώνας δρόμου, στρωμένο με ροδοπέταλα, λίγες φορές έχει αναστατώσει τους κύκλους των υπέρλαμπρων σταρ της Αμερικής. Έχουν βουίξει τα blogs και τα επίσημα sites για το πότε θα παντρευτούν Jennifer–Justin και Brad– Angelina. Το πόσες εικασίες έχουν ειπωθεί και πόσες διαψεύσεις παράλληλα, δεν λέγεται. Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν την Jennifer […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη Φωτό.: ABACAPRESS.COM

Τέτοιος αγώνας δρόμου, στρωμένο με ροδοπέταλα, λίγες φορές έχει αναστατώσει τους κύκλους των υπέρλαμπρων σταρ της Αμερικής. Έχουν βουίξει τα blogs και τα επίσημα sites για το πότε θα παντρευτούν Jennifer–Justin και Brad– Angelina.
Το πόσες εικασίες έχουν ειπωθεί και πόσες διαψεύσεις παράλληλα, δεν λέγεται.
Τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν την Jennifer καιτονJustin ένα βήμα πριν τους όρκους αιώνιας αγάπης και μάλιστα ως τόπος του «εγκλήματος» είχε οριστεί η Χαβάη.
Κάτι τέτοιο βεβαίως διαψεύσθηκε από τους ίδιους σχολιάζοντας μάλιστα ότι αποτελεί ένα ακόμη κατασκεύασμα των δημοσιογράφων. Η αναφορά, βέβαια, στην Χαβάη δεν είναι τυχαία καθώς στο νησί Kauai έχει σπίτι ο Justin.
Και ενώ το ζευγάρι J.J προκαλεί έναν γαμήλιο ντόρο το αντίπαλο δέος Brangelina κερδίζει συνεχώς έδαφος στα σχετικά κους-κους. Τώρα βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επίσημη ένωση με όλο και περισσότερες λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι απέκτησε άδεια γάμου (διάρκειας 90 ημερών) και σκοπεύουν να παντρευτούν στο εντυπωσιακό κάστρο τους στο Miraval μετά το Φεστιβάλ των Καννών, τον Μάιο.
Να σημειωθεί ότι το κρασί «Miraval Cotes de Provence» που παρήγαγαν σε συνεργασία με την οικογένεια Perrin εξαντλήθηκε μέσα σε 5 ώρες από την κυκλοφορία του. Και μιλάμε για συνολικά 6.000 μποτίλιες.
Κανένα από τα δυο ζευγάρια δεν έχει ορίσει ημερομηνία και αυτό είναι που σκανδαλίζει περισσότερο. Και αν συμπέσουν; Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι; Ποιος θα είναι ο πιο εντυπωσιακός;
Η Aniston δείχνει να μην θέλει να δοθεί μεγάλη δημοσιότητα στο γάμο της αποφεύγοντας την αντίστοιχη εμπειρία που βίωσε όταν παντρεύτηκε τον Brad, γι αυτό και φαίνεται να έχει επιλέξει το απομακρυσμένο αυτό νησί. Εκείνος, από την άλλη φαίνεται αν ην χαλάει χατίρι ποτέ στην μάνα, μητέρα, μαμά Jolie και είναι πρόθυμος να κάνει ο,τι η αγαπημένη του έχει ονειρευτεί για το γάμο της.
Ας κερδίσει καλύτερος!

imommy

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο