Το 2008 ο Ντιόγο έφευγε από την Πορτουγκέζα, αφήνοντας πίσω την χώρα του για να κλείσει στον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 10 εκατ. ευρώ. Έξι χρόνια μετά και κατόπιν αποτυχημένων προσπαθειών του να ξεχωρίσει στην Ελλάδα και σε δύο διαφορετικές ομάδες στην Βραζιλία, γυρίζει… σπίτι του! Η Πορτουγκέζα ανακοίνωσε την Τετάρτη με μεγάλη της ικανοποίηση την επιστροφή ενός δικού της παιδιού, ενός παίκτη που έβγαλε εκείνη, στον σύλλογό της, αναφέροντας τα εξής: «Η Πορτουγκέζα ανακοινώνει την επιστροφή του επιθετικού Ντιόγο».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που έδειξε ο Ολυμπιακός για την περίπτωσή του το περασμένο καλοκαίρι, προχωρώντας σε μία σημαντική αποκάλυψη
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (15/1, 20:30) εκτός έδρας την Μπάγερν, με τους Πράσινους να διεκδικούν το «διπλό» στο Μόναχο, χωρίς τον Κέντρικ Ναν.
Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο κράτησε στάση αναμονής και δεν άνοιξε τα χαρτιά του για τους Χάνσι Φλικ, Λεβαντόφσκι και Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν