Σοβαρά επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ οπαδών ομάδων σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Έδεσσας, στην πλατεία Στουγιαννάκη. Στα επεισόδια πήραν μέρος περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη, οι οποίοι συνεπλάκησαν πετώντας πέτρες και κομμάτια μαρμάρων, καθώς και δύο αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ και βεγγαλικά. Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας. Οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί με την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο μια γιορτινή ανάρτησή του προκάλεσε και πάλι το... μουσουλμανικό αίσθημα.
Το off στο βίντεο της τηλεκριτικής σημαίνει κι άλλο κρυμμένο μυστικό, καθώς η ΚΕΔ δεν δημοσιοποιεί διαλόγους του VAR, συναντήσεις με παράγοντες, ενώ έκανε πίσω και στη δημόσια αναγγελία των αποφάσεων