Αμερικανίδα πρώην καθηγήτρια υποστηρίζει ότι πάσχει από φοβία για τα παιδιά
Μήνυση κατά των διακρίσεων εναντίον της από την τοπική διεύθυνση εκπαίδευσης κατέθεσε καθηγήτρια στις ΗΠΑ η οποία υποστηρίζει ότι πάσχει από φοβία για τα μικρά παιδιά. Όπως υποστηρίζει, η μεταφορά της το 2009 σε σχολείο με μαθητές 13-14 ετών όξυνε τη φοβία της που εκδηλώνονταν, μεταξύ άλλων, με επικίνδυνα αυξημένη πίεση.
Μήνυση κατά των διακρίσεων εναντίον της από την τοπική διεύθυνση εκπαίδευσης κατέθεσε καθηγήτρια στις ΗΠΑ η οποία υποστηρίζει ότι πάσχει από φοβία για τα μικρά παιδιά.
Η 61χρονη καθηγήτρια δίδασκε από το 1976 γαλλικά και ισπανικά σε λύκεια του Σινσινάτι.
Όπως υποστηρίζει, η μεταφορά της το 2009 σε σχολείο με μαθητές 13-14 ετών όξυνε τη φοβία της που εκδηλώνονταν, μεταξύ άλλων, με επικίνδυνα αυξημένη πίεση. Αυτό την ανάγκασε να συνταξιοδοτηθεί στη χρονιά 2010-2011, προκαλώντας και απώλεια εισοδήματος.
Στη μήνυση λέει ότι η φοβία της εμπίπτει στις διατάξεις του νόμου για άτομα με αναπηρίες και για το λόγο αυτό η διεύθυνση τον παραβίασε όταν την μετέφερε σε σχολείο με μικρότερα παιδιά και της αρνήθηκε την επιστροφή σε λύκειο.
Όπως λέει πάσχει από τα συμπτώματα από το 1991 αλλά γενικά κατάφερνε να διαχειρίζεται το πρόβλημά της.
Η καθηγήτρια δεν έχει παιδιά.
Από τη διεύθυνση υποστηρίζουν ότι η καθηγήτρια ξεκίνησε τη δικαστική διαμάχη απλώς γιατί ζητά αποζημιώσεις και χρήματα.
Η δίκη θα γίνει το 2014.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Αλεξάνδρεια: Λύκοι κάνουν βόλτα έξω από σπίτια – Βίντεο ντοκουμέντο
- Παραίτηση – βόμβα της επικεφαλής της OpenAI Robotic – Ο ρόλος του Πενταγώνου
- ΑΟ Θύρας – Πανιώνιος Betsson 1-3: Οι «κυανέρυθρες» σήκωσαν το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας τους (vids)
- Μουκουντί: «Είναι σημαντική η νίκη, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο κόντρα στην ΑΕΛ»
- Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-3: Ο Μαρμούς «έστειλε» τους «Πολίτες» στους «8» του FA Cup
- Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-1: «Διπλό» τίτλου για τη «Μπάρτσα» με οδηγό τον Γιαμάλ
- Τζόρτζια Μελόνι: Η Ιταλία αναπτύσσει φρεγάτα στην Κύπρο
- Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας: 5 γυναίκες που σημάδεψαν την ιστορία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 0θ.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/raul-escobar-xP2-OoPaz6k-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442