Συνάντηση με τον Νίκολα Μπέλιτς είχε την Πέμπτη ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τον ίδιο τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του ότι δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο. Έτσι, ο Μπέλιτς μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού μένει ελευθερος από την ομάδα του Περιστερίου.
Συνάντηση με τον Νίκολα Μπέλιτς είχε την Πέμπτη ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε τον ίδιο τον παίκτη και τον εκπρόσωπό του ότι δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό της ομάδας, Νίκο Αναστόπουλο.
Έτσι, ο Μπέλιτς μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για να συνεχίσει την καριέρα του, αφού μένει ελευθερος από την ομάδα του Περιστερίου.
Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:
«O Tεχνικός Διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος με τον Νίκολα Μπέλιτς και τον εκπρόσωπό του.
Τους ανακοίνωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω των πολλών επιλογών που δημιούργησε η απόκτηση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Φάμπιο.
Ο Νίκολα Μπέλιτς που έχει συμβόλαιο μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο πήρε το «πράσινο φως» για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του κατά την τρέχουσα περίοδο του Ιανουαρίου και στην συνέχεια να μείνει ελεύθερος από την ομάδα μας.
Στη φετινή περίοδο ο Νίκολα Μπέλιτς αγωνίστηκε στα 15 παιχνίδια του α’ γύρου, στα 2 ματς με τη Νιούκαστλ για το Γιουρόπα Λιγκ και στα 2 ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας