Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Σωματείου Ψωριασικών Ασθενών «Καλυψώ»
Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ., το Σωματείο Υποστήριξης Ψωριασικών Ασθενών «Καλυψώ».
Στο παζάρι θα βρείτε χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα διακοσμητικά της ομάδας δημιουργίας του Σωματείου, κοσμήματα, έργα τέχνης, σπιτικές λιχουδιές και καλομεταχειρισμένα βιβλία και αντικείμενα.
Εκτός από το παζάρι, θα υπάρχει και ενημέρωση για την ψωρίαση και τις δραστηριότητες του Σωματείου, ενώ θα υπάρχουν και δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη δράσεων του σωματείου που στοχεύουν στον ασθενή με ψωρίαση και ψωριασική αρθρίτιδα.
health.in.gr
- Το σκίτσο του Κώστα Σκλαβενίτη για ΤΑ ΝΕΑ 22/1/26
- Κρήτη: 586 άνθρωποι πέθαναν σε τροχαία από το 2015 – 2025
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Ψηφιακό πελατολόγιο: Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ γάμοι, βαπτίσεις και άλλες δεξιώσεις για εντοπισμό φοροδιαφυγής
- Eξαφάνιση Λόρας: Μυστήριο με 18χρονη φίλη της που μένει στου Ζωγράφου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442