Εκτός από τη επέκταση του EURO σε όλη την Ευρώπη, που ήταν και το κυρίαρχο θέμα, η εκτελεστική επιτροπή της UEFA ασχολήθηκε και με άλλα ζητήματα κατά τη σημερινή συνεδρίασή της στη Λοζάνη. Ενα από τα πιο σημαντικά είναι το καθεστώς ιδιοκτησίας ποδοσφαιριστών από τρίτους (third-party ownership), το οποίο πλέον τελεί υπό απαγόρευση για λόγους αρχής. Αυτό σημαίνει ότι η UEFA θα αποστείλει στη FIFA αίτημα να εκδώσει σχετικό κανονισμό που θα απαγορεύει οποιαδήποτε μορφή ιδιοκτησίας ποδοσφαιριστή, πέραν των συλλόγων. Πρόκειται για περιπτώσεις επιχειρηματιών ή -κυρίως- γραφείων ατζέντηδων που διατηρούσαν εξ ολοκλήρου τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ή ένα ποσοστό. Παράλληλα, η UEFA διευκρίνισε πως σε περίπτωση που η FIFA δεν μεριμνήσει σε νομοθετικό πλαίσιο, τότε θα επιβάλει την απαγόρευση μόνο στις διοργανώσεις της (Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ κλπ). Σε αυτό το ενδεχόμενο, θα υπάρξει μεταβατική περίοδος τεσσάρων χρόνων, για να διευθετηθεί το καθεστώς των δικαιωμάτων.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.