Συνάντηση Βρούτση – Σταϊκούρα για το εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου
Συνάντηση για τον τρόπο καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου θα έχουν το μεσημέρι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρα και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης. Εξετάζονται δύο σενάρια: η καταβολή ενός ποσού σε όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους ή σταδιακή εξόφληση των δικαιούχων κατά σειρά προτεραιότητας.
Συνάντηση για τον τρόπο καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου θα έχουν αύριο, Τρίτη, στις 3:00 μετά το μεσημέρι στο υπουργείο Εργασίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης.
Για τον τρόπο καταβολής του εφάπαξ στους ασφαλισμένους του Δημοσίου εξετάζονται δύο σενάρια: η καταβολή ενός ποσού σε όλους ανεξαιρέτως τους δικαιούχους ή σταδιακή εξόφληση των δικαιούχων κατά σειρά προτεραιότητας.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας θα πρέπει να διανεμηθούν 1,1 δισ. ευρώ από την καταβολή της δόσης, σε 40.000 δικαιούχους έως το τέλος του 2013.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.