Στόχος του παρόντος ημερολογίου είναι να σας εμπνεύσει, να σας διασκεδάσει, να σας δώσει υλικό για περισυλλογή, να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας, για να ζείτε την κάθε ημέρα του χρόνου στο έπακρο. Επανέκδοση Σκληρό εξώφυλλο Σελίδες: 384 Στόχος του παρόντος ημερολογίου είναι να σας εμπνεύσει, να σας διασκεδάσει, να σας δώσει υλικό […]
Στόχος του παρόντος ημερολογίου είναι να σας εμπνεύσει, να σας διασκεδάσει, να σας δώσει υλικό για περισυλλογή, να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας, για να ζείτε την κάθε ημέρα του χρόνου στο έπακρο.
Επανέκδοση Σκληρό εξώφυλλο Σελίδες: 384
Στόχος του παρόντος ημερολογίου είναι να σας εμπνεύσει, να σας διασκεδάσει, να σας δώσει υλικό για περισυλλογή, να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον εαυτό σας, για να ζείτε την κάθε ημέρα του χρόνου στο έπακρο.
Ο Γουίντυ Nτράιντεν, που έχει γράψει τα κείμενα, ψυχοθεραπευτής, καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, έχει βοηθήσει πολλά άτομα να αποκτήσουν καλύτερο έλεγχο της ζωής τους και να αντιμετωπίσουν προβλήματα που ταλαιπωρούν όλους μας, όπως είναι η ζήλια, ο θυμός, οι ενοχές και η ντροπή. Σκοπός του είναι να κατανοήσουν όλοι ότι η συναισθηματική ευεξία είναι εξίσου απαραίτητη με τη σωματική, αν θέλουμε να λεγόμαστε «υγιή» άτομα. H ουσία της φιλοσοφίας του έγκειται στο ότι, υιοθετώντας κάθε μέρα και μια νέα θετική σκέψη, εφαρμόζοντάς την και παρατηρώντας πώς αυτή επηρεάζει τις σκέψεις, τα αισθήματα και τις πράξεις μας, μπορούμε να καταπολεμήσουμε τις παράλογες πεποιθήσεις μας και να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία. Ένα ημερολόγιο-έκπληξη για κάθε χρόνο και για κάθε ημέρα του!
Ο Γουίντυ Ντράιντεν γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1950. Έχει δουλέψει στους τομείς της ψυχοθεραπείας και της συμβουλευτικής ψυχολογίας πάνω από είκοσι πέντε χρόνια και έχει γράψει ή επιμεληθεί περισσότερα από εκατό βιβλία. Είναι καθηγητής Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στο κολέγιο Γκόλντσμιθ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.