Οι απουσίες και η κούραση ήταν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οι αιτίες που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κέρκυρα, όπου έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα. Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η Κέρκυρα άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό στο ματς με τους Πράσινους.
Οι απουσίες και η κούραση ήταν για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα οι αιτίες που ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Κέρκυρα, όπου έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα.
«Δεν σημειώσαμε κάποιο τέρμα, αν και ελέγξαμε τον ρυθμό στον τον αγώνα και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Εκεί οφείλεται η ισοπαλία.
Δε μπορεί να πεις πως δεν δούλεψε η ομάδα αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες που είναι κουρασμένοι και ειδικά για τους νέους αυτό είναι δύσκολο να το χειριστούν.
Έχουμε και 8 παίκτες εκτός και αυτό σίγουρα επηρεάζει και μας δυσκολεύει. Τώρα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και με πολύ δουλειά να πάρουμε την νίκη στον επόμενο αγώνα» .
Μάντζιος: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»
Από την πλευρά του, ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι η Κέρκυρα άξιζε κάτι παραπάνω από τον βαθμό στο ματς με τους Πράσινους.
«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο και νομίζω από μεριά μας κάναμε έναν εξαιρετικό αγώνα.
Βάση εικόνας του παιχνιδιού η ομάδα μου πιστεύω κάτι παραπάνω, απειληθήκαμε μόνο σε μία φάση προς το τέλος ενώ εμείς καταφέραμε να ξεκλειδώσουμε τον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό πιστεύω πως με αυτήν την εικόνα αξίζαμε κάτι παραπάνω».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.