Νευρικότητα στο Χρηματιστήριο εν μέσω αβεβαιότητας για τη ψηφοφορία
Διακυμάνσεις καταγράφει την Τετάρτη το Χρηματιστήριο, εν μέσω νευρικότητας στην αγορά για την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων. Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια είναι σε θετικό έδαφος, εν μέσω του κλίματος που δημιουργεί η επανεκλογή Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ.
Διακυμάνσεις καταγράφει την Τετάρτη το Χρηματιστήριο, εν μέσω νευρικότητας στην αγορά για την ψήφιση του νέου πακέτου μέτρων.
Στις 11:20 ο Γενικός Δείκτης υποχωρούσε κατά 0,06% στις 831,85 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 11,2 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωνε άνοδο 0,11% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κέρδιζε 0,20%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωνε άνοδο 0,85%.
Από τις μετοχές που διαπραγματεύονται, κέρδη σημείωναν 34 μετοχές, απώλειες 18, ενώ 17 ήταν αμετάβλητες.
Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια είναι σε θετικό έδαφος, εν μέσω του κλίματος που δημιουργεί η επανεκλογή Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ.
O FTSE 100 στο Λονδίνο ενισχυόταν κατά 0,2% στις 5.898,68 μονάδες, ο CAC 40 στο Παρίσι κατά 0,8% στις 3.506,94 μονάδες και ο Xetra DAX στη Φρανκφούρτη κατά 0,6% στις 7.419,14 μονάδες. Στην Ιαπωνία o Nikkei υποχώρησε κατά 0,03% στις 8.972,89 μονάδες.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.