
Aegean Airlines : Νέα χορηγική συμφωνία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
Τη νέα χορηγική συμφωνία τους ανακοίνωσαν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Aegean Airlines, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Aegean θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τα επόμενα δύο χρόνια και οι ποδοσφαιριστές της θα συγκαταλέγονται μεταξύ των εκατομμυρίων επιβατών της κορυφαίας αεροπορικής […]
Τη νέα χορηγική συμφωνία τους ανακοίνωσαν η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και η Aegean Airlines, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου.
Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Aegean θα είναι επίσημος υποστηρικτής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τα επόμενα δύο χρόνια και οι ποδοσφαιριστές της θα συγκαταλέγονται μεταξύ των εκατομμυρίων επιβατών της κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας, με την οποία ευελπιστούν να πετάξουν και στα γήπεδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ 2014!
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παρουσίασε αυτή τη συνεργασία με ιδιαίτερη χαρά, καθώς θα αποκτήσει ένα σύμμαχο διεθνούς κύρους, με πολλές διακρίσεις στο χώρο των αερομεταφορών. «Η Εθνική Ομάδα και Aegean εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας στο εξωτερικό και εκπέμπουν από κοινού ένα σαφές μήνυμα: ότι οι Έλληνες με σκληρή και μεθοδική δουλειά, με προγραμματισμό και όραμα, μπορούν να ξεχωρίσουν μέσα στο διεθνές περιβάλλον ανταγωνισμού», δήλωσε ενδεικτικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.
Ο κύριος Ευτύχιος Βασιλάκης, Αντιπρόεδρος της Aegean, δήλωσε σχετικά: «Για την AEGEAN η υποστήριξη της προσπάθειας της Εθνικής Ομάδας είναι αυτονόητη. Στηρίζουμε την ομάδα που δείχνει το φωτεινό πρόσωπο της Ελλάδας στα πέρατα της γης και κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες. Τιμάμε το πάθος και τη δύναμη των παικτών της Εθνικής μας ομάδας και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που Στηρίζουμε το ταξίδι της Εθνικής προς την πρόκριση».
Με κοινή πορεία ανόδου στο διεθνές στερέωμα τα τελευταία χρόνια, Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου και Aegean ενώνουν τις δυνάμεις τους. Ενώνουν την Ελλάδα!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αποκάλυψη: Πώς έφτασε να κοστίσει πάνω από 1,6 εκατ. ευρώ η αίθουσα της δίκης των Τεμπών
- «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2» – Το αίτημα της Άν Χάθαγουεϊ προς την παραγωγή
- Ενεργειακή κρίση: Η Ευρώπη ξανά μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις
- ΠΑΟΚ – Μύκονος Betsson 100-87: Βήμα «4άδας» για τον «δικέφαλο» (vid)
- Δυνατός σεισμός στο Άγιον Όρος
- Αγοραστική δύναμη: Στην… ουρά της ΕΕ το κατά κεφαλήν ΑΕΠ – Μαζί με τη Βουλγαρία
- Ανάπτυξη χωρίς ανθεκτικότητα – Το κρυφό κοινωνικό ρήγμα της EE
- Μαρσέλο Λίπι σε Γκατούζο: «Μου θυμίζεις τον εαυτό μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442