Eπτά οπαδοί της Ραπίντ συνελήφθησαν για τα έκτροπα στην Τούμπα
Επτά οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης συνελήφθησαν για συμμετοχή στα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για πέντε Αυστριακούς, έναν Πολωνό και έναν Κροάτη, οι οποίοι συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην κερκίδα των φιλοξενουμένων, αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν πρώτα να τους απομονώσουν. Η ομάδα καταδίκασε τα επεισόδια, αφήνοντας όμως αιχμές...
Επτά οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης συνελήφθησαν για συμμετοχή στα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για πέντε Αυστριακούς, έναν Πολωνό και έναν Κροάτη, οι οποίοι συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην κερκίδα των φιλοξενουμένων, αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν πρώτα να τους απομονώσουν.
Στην κατοχή των συλληφθέντων, ηλικίας 18 έως 31 ετών, βρέθηκαν -κατά περίπτωση- φωτοβολίδες, κροτίδες, εκτοξευτήρες φωτοβολίδων και μία μάσκα φουλ-φέις.
Οι συλληφθέντες αναμένεται να μεταχθούν το μεσημέρι στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Καταδίκασε η Ραπίντ με αιχμές
Η διοίκηση της Ραπίντ με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου καταδίκασε τα επεισόδια, χαρακτηρίζοντας ως «αδικαιολόγητη» και «καταδικαστέα» τη συμπεριφορά των οπαδών που πρωταγωνίστησαν στα έκτροπα.
Η επίμαχη αναφορά στα επεισόδια έχει ως εξής: «Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά την αδικαιολόγητη και καταδικαστέα ρήψη φωτοβολίδων των οπαδών μας προς την πλευρά των γηπεδούχων οπαδών, που βρίσκονταν στη διπλανή κερκίδα, εκατοντάδες Έλληνες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν ανεμπόδιστα προς την κερκίδα της Ραπίντ, όπου επιδόθηκαν με τους οπαδούς μας σε αλληλοεκτόξευση αντικειμένων.
» Στο σημείο αυτό, η Ραπίντ καταδικάζει με τον πιο αυστηρό τρόπο τα γεγονότα, εκφράζοντας την ευχή ότι οι τραυματίες -Αυστριακοί και Έλληνες- δεν υπέστησαν σοβαρά τραύματα.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από «ζόμπι» σε γίγαντα της AI – Πώς η SK Hynix έγινε ο κρυφός σύμμαχος της Nvidia
- Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πέτρος Μάνταλος
- «Οι ΗΠΑ είναι απολύτως προσηλωμένες στο ΝΑΤΟ» – «Δεν ανησυχώ για τις διαφωνίες» λέει ο Μαρκ Ρούτε
- Το Spotify τριπλασιάζει τα κέρδη του μετά την αύξηση των τιμών
- Βουτιά υπό το βάρος της τεχνητής νοημοσύνης στη Wall Street
- Οι ΗΠΑ αντιμέτωπες με καταστροφική περιβαλλοντική μόλυνση εξαιτίας ανάκλησης – δώρο στους ρυπαντές
- Νέο βίντεο της CIA σε YouTube και X με στόχο να προσελκύσει κατασκόπους από την Κίνα
- Google: «Πάγωσε» προσωρινά η beta έκδοση του Android 17
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442