Θετικό και το δεύτερο δείγμα του Χονδροκούκη
Και το δεύτερο δείγμα του Δημήτρη Χονδροκούκη βρέθηκε θετικό στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας στανοζολόλη, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Έτσι, ο Ελληνας πρωταθλητής του άλματος εις ύψος - ο οποίος αποκλείσθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου - αναμένει τις πειθαρχικές κυρώσεις που θα του επιβληθούν.
Και το δεύτερο δείγμα του Δημήτρη Χονδροκούκη βρέθηκε θετικό στην χρήση της απαγορευμένης ουσίας στανοζολόλη, όπως ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ. Έτσι, ο Ελληνας πρωταθλητής του άλματος εις ύψος – ο οποίος αποκλείσθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου – αναμένει τις πειθαρχικές κυρώσεις που θα του επιβληθούν.
Η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:
«Ο ΣΕΓΑΣ ενημερώθηκε από την ΙΑΑΦ ότι και το δεύτερο δείγμα του αθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη είναι θετικό. Ως εκ τούτου δρομολογούνται ήδη οι προβλεπόμενες από τους διεθνείς κανονισμούς πειθαρχικές διαδικασίες».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ο Αρτέτα στο πλευρό του Κέπα
- Γρηγορίου: «Δεν μπορούμε να σκοράρουμε, επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση»
- MME Ισπανίας: «Θέμα ωρών η απόλυση του Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Μεντιλίμπαρ: «Να κάνουμε καλά παιχνίδια στα πλέι οφ για να πάρουμε το πρωτάθλημα»
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 26ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Νίκολιτς: «Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά δεν τελείωσε τίποτα»
- Μπενίτεθ: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό»
- Λουτσέσκου: «Κάναμε λάθος επιλογές, ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442