Πρεμιέρα φιλικών με 1-0 επί της Λουφτετάρι για τη Βέροια
Με νίκη 1-0 επί της Λουφτετάρι Αργυροκάστρου συνδύασε την έναρξη των φιλικών προετοιμασίας της η Βέροια. Μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους, ο Ολαϊτάν στο 40' σημείωσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Με νίκη 1-0 επί της Λουφτετάρι Αργυροκάστρου συνδύασε την έναρξη των φιλικών προετοιμασίας της η Βέροια. Μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους, ο Ολαϊτάν στο 40′ σημείωσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.
Η «Βασίλισσα του Βορρά» αποδείχτηκε ανώτερη της «νεοφώτιστης» στην Α΄ κατηγορία Αλβανίας Λουφτετάρι στο μεγαλύτερο διάστημα της φιλικής αναμέτρησης. Ο Μάκης Χάβος δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων και τον Ισπανοελβετό Νταμιάν Μπελόν, ο οποίος έδειξε καλά στοιχεία, αλλά και τον Λιθουανό Ντομίνικας, ο οποίος επίσης ικανοποίησε με την απόδοσή του.
Από την κερκίδα παρακολούθησαν το ματς οι νεοαποκτηθέντες Γεωργέας, Σνάουτσνερ, αλλά και ο ανέτοιμος Σιρίλ Καλί.
Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιμηχανίδης, Μπάρμπας, Ντιέ, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Μπελόν (υπό δοκιμή), Μπαργκάν. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καρλίνος, Γκιγέρμε, Βεργώνης, Ντομίνικας (υπό δοκιμή), Τριανταφυλλίδης (υπό δοκιμή), Ευσταθίου (υπό δοκιμή), Μάνος, Σκαθαρούδης, Κοτζιάς (υπό δοκιμή), Σουλίδης (υπό δοκιμή), Κολοκοτρώνης (υπό δοκιμή).
Λουφτετάρι: Σελιμάι, Νίνο, Σινάνι, Μπάτσι, Μερσίνι, Ραμπόστα, Σανέτι, Λούκα, Ραμοντάνι, Τσάτσο, Νόρα. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Σούρα, Μίλιτιτς, Μπράχο, Μπραχίμι, Μεζίνι, Θάνο, Μπιράτσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φορολογικές δηλώσεις: Ποιες παροχές και επιδόματα δεν φορολογούνται – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Allianz: Ο κόσμος χωρίς το ΝΑΤΟ – Εξετάζοντας τις πιθανότητες
- Συνταγή: Παραδοσιακή χορτόπιτα
- Συνάντηση Πούτιν με τους απεσταλμένους των ΗΠΑ Γουίτκοφ και Κούσνερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442