Στο Σάλτσμπουργκ ο Αλαφούζος για… σύσφιξη σχέσεων
Στο Σάλτσμπουργκ θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Αλαφούζος για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό του Σαββάτου και εν συνεχεία θα κάνει το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θέλοντας να γνωρίσει από κοντά όλο το ρόστερ το προπονητικό τιμ. Τα δυο γκολ που σημείωσε ο Ζέκα στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ήταν ό,τι καλύτερο σημειώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενώ γενικότερα ο Πορτογάλος πέρα από τα γκολ στο δίτερμα στο μισό γήπεδο, είχε εξαιρετική παρουσία.
Στο Σάλτσμπουργκ θα βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Αλαφούζος για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό του Σαββάτου και εν συνεχεία θα κάνει το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, θέλοντας να γνωρίσει από κοντά όλο το ρόστερ το προπονητικό τιμ.
Ο Αλαφούζος έχει βρεθεί μέχρι τώρα 1-2 φορές με τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο το βράδυ του Σαββάτου θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει για πρώτη φορά και ουσιαστικά να «σφραγίσει» τη νέα εποχή στην ομάδα. Το επόμενο βράδυ, ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα μαζί με τον τεχνικό σύμβουλο, Κώστα Ελευθεράκη.
Ξεχώρισε ο Ζέκα…
Τα δυο γκολ που σημείωσε ο Ζέκα στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης ήταν ό,τι καλύτερο σημειώθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενώ γενικότερα ο Πορτογάλος πέρα από τα γκολ στο δίτερμα στο μισό γήπεδο, είχε εξαιρετική παρουσία. Η προπόνηση ξεκίνησε στις 17:30 με τον Φερέιρα να αναλύει στους παίκτες του το πρόγραμμα και εν συνεχεία να τους εξηγεί τι ζητάει από εκείνους.
Από τις δύο ομάδες που έπαιξαν στο δίτερμα, οι «κίτρινοι» ήταν οι μεγάλοι νικητές με σκορ 4-0 κόντρα στους «πράσινους» χάρη σε δυο γκολ του Ζέκα και από ένα των Βελάσκες και Κουσίδη.
Το 1-0 διαμορφώθηκε μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου και κεφαλιά του Ζέκα με τον αριστεροπόδαρο άσο για τρίτη συνεχόμενη μέρα να βγάζει πάσα πάρε-βάλε. Το 2-0 έγινε ύστερα από ασίστ του Βιτόλο και πλασέ του Ζέκα. Το 3-0 έγινε μετά από πάσα του Κουσίδη στον επερχόμενο Βελάσκες ο οποίος πλάσαρε ωραία με το δεξί στην αντίθετη γωνία. Το σκορ διαμόρφωσε ο Κουσίδης με σουτ από μέση απόσταση.
Την ίδια ώρα οι Πίντο, Σο, Μπουμσόνγκ και Μαρίνος ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα εκγύμνασης ανεβάζοντας βέβαια τους ρυθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πρωτοχρονιά: Ευφάνταστα, παράξενα, αστεία – Τα πιο ξεχωριστά έθιμα ανά τον κόσμο
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- Πέθανε η ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό
- Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εμείς φάγαμε λάσπη στην τηλεόραση, 3 γυναίκες τράβηξαν τα πάνδεινα στο δικαστήριο»
- Ivan Greko: «Δεν έχει βραχιολάκι» λέει ο δικηγόρος του τράπερ μετά τη σύλληψή του
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του στελέχους του κόμματος Μιχάλη Λεκάκου
- Πυρηνικά: Οι συμφωνίες ελέγχου διάδοσης όπλων οδεύουν προς τέλμα το 2026 – Αυξάνεται ο κίνδυνος κρίσης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442