Έδωσαν τα χέρια Ολυμπιακός και Πρίντεζης
Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση παραμονής του για Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Μετά από διαπραγματεύσεις που άρχισαν το βράδυ της Κυριακής και διήρκεσαν έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες, οι διαφορές «γεφυρώθηκαν» και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ν' ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Αίσιο τέλος φαίνεται πως θα έχει η υπόθεση παραμονής του για Γιώργου Πρίντεζη στον Ολυμπιακό. Μετά από διαπραγματεύσεις που άρχισαν το βράδυ της Κυριακής και διήρκεσαν έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες, οι διαφορές «γεφυρώθηκαν» και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας ν’ ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Μοναδικό «αγκάθι» παραμένει κάποιος όρος που αφορά στον τρίτο χρόνο του συμβολαίου, αλλά δύσκολα αυτός θα σταθεί εμπόδιο στην κοινή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παρά το γεγονός πως η Φενερμπαχτσέ Ούλκερ έχει καταθέσει στον Πρίντεζη πρόταση 3,6 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, ο 27χρονος φόργουορντ έχει ως προτεραιότητά του να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, αρκεί… να ικανοποιηθεί οικονομικά.
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι του προσφέρουν κάτι περισσότερο από 2,5 εκατ. ευρώ συν το 40% της εφορίας, έκαναν δηλαδή ό,τι μπορούσαν από πλευράς τους με δεδομένη την οικονομική κρίση, ενώ και ο εκπρόσωπος του Πρίντεζη δέχτηκε να υποχωρήσει από τις αρχικές απαιτήσεις. Στη Φενερμπαχτσέ θα περιμένουν μέχρι σήμερα το απόγευμα την απόφαση του Έλληνα διεθνή και, καθώς εκπνέει η διορία της τουρκικής ομάδας, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλη επιλογή από το να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του παίκτη που πέτυχε το νικητήριο καλάθι στον τελικό της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ στην Κωνσταντινούπολη, τη βραδιά της 13ης Μαΐου.
Στο μεταξύ, νέα βελτιωμένη πρόταση ετοιμάζεται να καταθέσει ο Ολυμπιακός στον Πανιώνιο για τον νεαρό ταλαντούχο σέντερ, Βασίλη Καββαδά, παίκτη που είχε υπό τις οδηγίες του τη σεζόν που πέρασε ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας. Το ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ που ζήτησαν οι «κυανέρυθροι» αρχικά είναι πάντως απαγορευτικό για τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Το 30% της μεταγραφής, εφόσον ολοκληρωθεί, ανήκει στην ομάδα που ανέδειξε τον Καββαδά, δηλαδή τον Ιωνικό Νικαίας.
Τέλος, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου
- Παρέμβαση Τραμπ για την εξαγορά της Warner Bros – «Πρόβλημα το μερίδιο της Netflix, θα εμπλακώ στην απόφαση»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)




























































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)



![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442