Οι Γερμανίδες έβγαλαν νοκ-άουτ Σαραπόβα και Κλάιστερς
Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Μαρία Σαραπόβα στο εφετινό τουρνουά Γουίμπλεντον και υπεύθυνη για αυτό ήταν η Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι. Υπό το βλέμμα του Γερμανού σταρ του NBA, Ντιρκ Νοβίτσκι η 22χρονη δεξιόχειρας απέκλεισε τη Ρωσίδα σταρ επικρατώντας με 6-4, 6-3 και πήρε την πρόκριση στην οκτάδα του λονδρέζικου τουρνουά του Γκραν Σλαμ. Αποκλεισμός σοκ και για την Κιμ Κλάιστερς, η οποία ηττήθηκε κατά κράτος από την επίσης Γερμανίδα Άνγκελικ Κέρμπερ με 6-1, 6-1!
Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία της Μαρία Σαραπόβα στο εφετινό τουρνουά Γουίμπλεντον και υπεύθυνη για αυτό ήταν η Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι. Υπό το βλέμμα του Γερμανού σταρ του NBA, Ντιρκ Νοβίτσκι η 22χρονη δεξιόχειρας απέκλεισε τη Ρωσίδα σταρ επικρατώντας με 6-4, 6-3 και πήρε την πρόκριση στην οκτάδα του λονδρέζικου τουρνουά του Γκραν Σλαμ.
Αποκλεισμός σοκ και για την Κιμ Κλάιστερς, η οποία ηττήθηκε κατά κράτος από την επίσης Γερμανίδα Άνγκελικ Κέρμπερ με 6-1, 6-1!
Η Σερίνα Γουίλιαμς νίκησε 6-1, 2-6, 7-5 την Γιαροσλάβα Σβέντοβα από το Καζακστάν, ενώ η κάτοχος του τίτλου, Πέτρα Κβίτοβα έχασε το πρώτο σετ από τη Φραντσέσκα Σκιαβόνε, ωστόσο συνήλθε και πήρε τα δύο επόμενα με 7-5, 6-1. Η Ταμίρα Πάστσεκ που έθεσε εκτός τουρνουά την Κάρολαϊν Βοζνιάκι πέρασε στις «8» μετά τη νίκη τηε με 6-2, 6-2 επί της Ιταλίδας Ρομπέρτα Βίντσκι.
Το Νο3 του ταμπλό, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα που είναι εξαιρετική στο χορτάρι διέκοψε το αήττητο των έξι νικών της πρωτοεμφανιζόμενης Ιταλίας, Καμίλα Γκιόργκι, επικρατώντας με 6-2, 6-3.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας