«Καμπάνα» στον Πανιώνιο για τα επεισόδια με Παναθηναϊκό
Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Πανιώνιος από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης στο ΑΣΕΑΔ.
Με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Πανιώνιος από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια που έγιναν στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά η απόφαση: «Για περιορισμένης εκτάσεως επεισόδια (ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο) που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό αθλητή, καθώς και υβριστικά συνθήματα που απευθύνονταν από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας εναντίον αθλητή της φιλοξενούμενης ομάδας, ποινή της διεξαγωγής εντός έδρας αγώνα χωρίς την παρουσία θεατών για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 50.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 8-4-2012».
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναμένεται να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης στο ΑΣΕΑΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τουλάχιστον 10 νεκροί στους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Βηρυτό
- Καιρός: Συννεφιά και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα
- Πέντε ιδέες για πρωινό που «χαρίζουν» χρόνια ζωής
- Λευκωσία για την επίθεση στη βρετανική στρατιωτική βάση στο Ακρωτήρι: «Περιορισμένες ζημιές»
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Πόσο ασφαλή (δεν) είναι τα τρένα μας;
- Η «φωνή του λαού» γίνεται αλγόριθμος: Ο Μάικλ Κέιν στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη επηρεάζει τις σχέσεις;
- Στενά του Ορμούζ: Το στρατηγικό πέρασμα για το πετρέλαιο στη μέγγενη του πολέμου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442