Νίκη των Μπουλς επί του Σαν Αντόνιο με σούπερ Ρόουζ
Με τον Ντέρικ Ρόουζ να σημειώνει 29 πόντους οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν 96-89 των Σαν Αντόνιο Σπερς κι έφτασαν στις 29 νίκες (σ.σ. μόλις οκτώ ήττες) στο εφετινό ΝΒΑ, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Με τον Ντέρικ Ρόουζ να σημειώνει 29 πόντους οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν 96-89 των Σαν Αντόνιο Σπερς κι έφτασαν στις 29 νίκες (σ.σ. μόλις οκτώ ήττες) στο εφετινό ΝΒΑ, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Παράλληλα, ο Κόμπι Μπράιαντ έπαιξε με προστατευτική μάσκα λόγω του κατάγματος που υπέστη στην μύτη, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει 31 πόντους, να «μαζέψει» επτά ριμπάουντ και να «μοιράσει» οκτώ ασίστ, οδηγώντας τους Λέικερς σε μία άνετη νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 104-85.
Ακόμα, οι Οκλαχόμα Θάντερ, με κορυφαίους τους Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ που πέτυχαν 23 και 22 πόντους, αντίστοιχα, επικράτησαν 92-88 στην Φιλαδέλφεια των Σίξερς, φτάνοντας στην έκτη διαδοχική νίκη τους.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:
Φιλαδέλφεια-Οκλαχόμα 88-92
Ουάσινγκτον-Ορλάντο 95-102
Βοστόνη-Μιλγουόκι 102-96
Νέα Υόρκη-Κλίβελαντ 120-103
Ατλάντα-Γκόλντεν Στέιτ 82-85
Ντιτρόιτ-Σάρλοτ 109-94
Μέμφις-Ντάλας 96-85
Νέα Ορλεάνη-Τορόντο 84-95
Σαν Αντόνιο-Σικάγο 89-96
Ντένβερ-Πόρτλαντ 104-95
Γιούτα-Χιούστον 104-83
ΛΑ Λέικερς-Μινεσότα 104-85
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
- Κληρονομιά: Πώς μοιράζεται όταν δεν υπάρχει διαθήκη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)













































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442