Η Κιέβο «βύθισε» ακόμα περισσότερο τη Νοβάρα και «έπιασε» τη Τζένοα
Η Κιέβο νίκησε 2-1 τη Νοβάρα μέσα στο «Σίλβιο Πιόλα» και «έπιασε» τη Τζένοα στην 9η θέση του Campionato. Με τέρματα των Σέρτζο Πελισιέρ στο 33' και Σιρίλ Τερό στο 78' η ομάδα του Στέφανο Σορεντίνο προηγήθηκε 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 79' με τον Τζουζέπε Μασκάρα. Οι γηπεδούχοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα παραμένουν στον... βυθό της βαθμολογίας και τα πράγματα στην προσπάθεια για τη σωτηρία γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
Η Κιέβο νίκησε 2-1 τη Νοβάρα μέσα στο «Σίλβιο Πιόλα» και «έπιασε» τη Τζένοα στην 9η θέση του Campionato. Με τέρματα των Σέρτζο Πελισιέρ στο 33′ και Σιρίλ Τερό στο 78′ η ομάδα του Στέφανο Σορεντίνο προηγήθηκε 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν στο 79′ με τον Τζουζέπε Μασκάρα.
Οι γηπεδούχοι μετά από αυτό το αποτέλεσμα παραμένουν στον… βυθό της βαθμολογίας και τα πράγματα στην προσπάθεια για τη σωτηρία γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. ΝΟΒΑΡΑ: Ουϊκάνι, Μοργκανέλα, Ρινάουντο (67′ Ρουμπίνο), Πάτσι, Λιζούτσο, Τζέμιτι, Πορκάρι (91′ Ζέντα), Ραντοβάνοβιτς (82′ Ντάνιελ Γένσεν), Ριγκόνι, Καράτσολο, Μασκάρα. ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Σάρντο, Αντρεόλι, Ατσέρμπι, Ντραμέ, Λουσιάνο, Μπράντλεϊ, Χέτεμαϊ (84′ Μπόστιαν Σέζαρ), Τερό (84′ Μοσκαρντέλι), Πελισιέρ, Παλόσκι (77′ Σαμάρκο).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.