Δύο παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής, της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, πρώτης του δεύτερου γύρου. Τόσο ο Πάτρικ Ο’Μπράιαντ της Καβάλας, όσο και ο Λαμάρ Ράιτ του ΑΓΟ Ρεθύμνου συγκέντρωσαν από 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Δύο παίκτες μοιράστηκαν τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής, της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, πρώτης του δεύτερου γύρου. Τόσο ο Πάτρικ Ο’Μπράιαντ της Καβάλας, όσο και ο Λαμάρ Ράιτ του ΑΓΟ Ρεθύμνου συγκέντρωσαν από 37 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Ο Αμερικανός σέντερ της Καβάλας, Πάτρικ Ο’Μπράιαντ, οδήγησε σε εντός έδρας νίκη 78-73 την ομάδα του επί του Ηλυσιακού σημειώνοντας νταμπλ νταμπλ με 19 πόντους και 18 ριμπάουντ. Συγκεκριμένα είχε από επιθετικής πλευράς 2/2 βολές, 7/12 δίποντα και 1/1 τρίποντα. Επιπλέον έκανε 4 κοψίματα, κέρδισε 2 φάουλ, μοίρασε 1 ασίστ, ενώ έκανε και 1 λάθος σε 28:40 λεπτά συμμετοχής.
Ο Αμερικανός γκαρντ του ΑΓΟ Ρεθύμνου, Λαμάρ Ράιτ, ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκη του ΑΓΟΡ (3η μακριά από το «Μελίνα Μερκούρη»), 91-84, απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. Στο κλειστό της Γλυφάδας, ο Ράιτ σημείωσε επίσης νταμπλ νταμπλ -όπως ο Ο’Μπράιαντ- με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ. Η στατιστική του κατέγραψε 4/4 βολές και 7/10 δίποντα, ενώ μοίρασε 7 ασίστ και κέρδισε 7 φάουλ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο. Σε 36:04 λεπτά συμμετοχής ο Λαμάρ Ράιτ υπέπεσε σε 3 λάθη.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.