«Μακάρι να με κρατήσουν και μετά το καλοκαίρι», η επιθυμία του Κουίνσι
Την απόλυτη ευτυχία ζει ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε στον Παναθηναϊκό και δεν κρύβει ότι νιώθει πλέιον κομμάτι της ομάδας, δηλώνοντας ότι θέλει να συνεχίσει να είναι παίκτης της και μετά το πέρας του δανεισμού του το προσεχές καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, ο αφρικανός άσος, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στη διοίκηση λέγοντας πως «εύχομαι να με κρατήσουν».
Την απόλυτη ευτυχία ζει ο Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε στον Παναθηναϊκό και δεν κρύβει ότι νιώθει πλέιον κομμάτι της ομάδας, δηλώνοντας ότι θέλει να συνεχίσει να είναι παίκτης της και μετά το πέρας του δανεισμού του το προσεχές καλοκαίρι. Για την ακρίβεια, ο αφρικανός άσος, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στη διοίκηση λέγοντας πως «εύχομαι να με κρατήσουν».
Ο διεθνής Γκανέζος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου εκφράζοντας για το ματς με τον ΟΦΗ, το επόμενο με τον Άρη και έδειξε αρκετά αισιόδοξος.
Για τη νίκη επί του ΟΦΗ: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε ότι δεν ήταν εύκολο ματς, καθώς ο ΟΦΗ είναι σκληρός αντίπαλος. Όταν το σκορ έγινε 2-1 καταλάβαμε πως θα έπρεπε να πετύχουμε και ένα τρίτο γκολ για να σιγουρέψουμε τη νίκη και να είμαστε ασφαλείς, ότι θα πετύχουμε το τρίποντο. Είναι πολύ σημαντικό που είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος».
Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι εύκολο. Όταν παίζεις μακριά από την έδρα σου, πάντα είναι δύσκολο. Νομίζω όμως οτι όλοι είμαστε σε καλή κατάσταση και συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ έχουμε μεγάλη διάθεση να παίρνουμε τις νίκες. Έχουμε δείξει οτι αυτή η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα. Αν συνεχίσουμε έτσι, νομίζω οτι μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι…».
Για το ενδεχόμενο να απουσιάσει τον Ιανουάριο λόγω Copa Africa: «Δεν το ξέρουμε ακόμη αυτό. Θα πρέπει να περιμένουμε τις κλήσεις από την ομοσπονδία της Γκάνας. Αν με φωνάξουν, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω. Ελπίζω σε αυτό το διάστημα που θα απουσιάζω, η ομάδα να συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Θα δούμε όμως τι θα γίνει μέχρι τότε. Μπορεί η απόφαση του προπονητή να είναι τέτοια που να μου επιτρέψει να μείνω, μπορεί όμως να με καλέσει για το Copa Africa. Αυτό που με ενδιαφέρει προς το παρόν είναι το επόμενο παιχνίδι».
Για το ενδεχόμενο να μείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι: «Είναι φοβερό συναίσθημα το να καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος είναι χαρούμενος με την παρουσία σου. Στην παρούσα φάση παίζουμε καλά, έχουμε εξαιρετική ομάδα, είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις. Εύχομαι να με κρατήσουν…».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του in για τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική για υποκλοπές – «Πόση ακόμη δυσωδία…»
- Αγροτικά μπλόκα: το ρήγμα θα παραμείνει
- Απίστευτο ξέσπασμα Λεσόρ: «Σταματήστε να λέτε ψέματα, ούτε εγώ δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω»
- Πώς η αντιεμβολιαστική στάση των ΗΠΑ απειλεί να βλάψει όλο τον πλανήτη
- Από το αρχείο του δήμου Κορινθίων στα Γενικά Αρχεία του Κράτους
- Επίσημο: Φιλικό με την Ουγγαρία για την Εθνική Ελλάδας
- Υπόθεση Κολωνού: Αναβολή για τη δίκη σε δεύτερο βαθμό για τον βιασμό της 12χρονης
- Νοσοκομείο Παίδων: Διασωληνώθηκε 3χρονος που εισήχθη με γρίπη – Στη ΜΕΘ σε καλύτερη κατάσταση 6χρονος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442