Παρελθόν για την εθνική ομάδα της Τουρκίας αποτελεί ο Γκούους Χίντινγκ
Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου» ολοκληρώθηκε, καθώς η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ο Γκούους Χίντινκ έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.
Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου» ολοκληρώθηκε, καθώς η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και ο Γκούους Χίντινκ έλυσαν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.
Ο Ολλανδός τεχνικός θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον αποκλεισμό της Τουρκίας από τα τελικά του EURO 2012 και πλέον οι διοικούντες την τουρκική ομοσπονδία βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία αποκλείσθηκε στα μπαράζ από την Κροατία, η οποία επικράτησε 3-0 στην Κωνσταντινούπολη και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στο Ζάγκρεμπ.
Και το σερί… καλά κρατεί για την Φενερμπαχτσέ, με τον Χόρτον-Τάκερ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της τούρκικης ομάδας απέναντι στην Μονακό του Βασίλη Σπανούλη.
Η στάση του Λανουά και της ΚΕΔ δείχνει ότι συμφωνούν με το πέναλτι-φάντασμα υπέρ του ΠΑΟΚ καθώς δεν πρόκειται να ακουστούν… καμπάνες. Φωτιάς, Βεργέτης παραμένουν στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου