Aνοιχτό (τελικά) το τμήμα Πειραιάς-Ομόνοια των ΗΣΑΠ το Σαββατοκύριακο
Ανοιχτό θα παραμείνει τελικά το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Πειραιάς- Ομόνοια, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 του μηνός. Αυτό ανακοινώθηκε από την ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ, προκειμένου όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό στο ενδεχόμενο που παραταθεί η απεργία των ιδιοκτητών ταξί.
Ανοιχτό θα παραμείνει τελικά το τμήμα του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Πειραιάς- Ομόνοια, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 του μηνός.
Αυτό ανακοινώθηκε από την ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ, προκειμένου όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό στο ενδεχόμενο που παραταθεί η απεργία των ιδιοκτητών ταξί.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας