Με αποκλεισμό 2,5 ετών τιμωρήθηκε από την Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (DFB) ο πρώην παίκτης της Ζανκτ Πάουλι, Ρενέ Σνίτσλερ, εξαιτίας της εμπλοκής του στο «στήσιμο» αγώνων, όπως επιβεβαίωσε σήμερα η DFB. Η ποινή, την οποία επέβαλε το αθλητικό δικαστήριο της ομοσπονδίας, ισχύει από τις 30 Μαρτίου 2011 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2013 και κατά το συγκεκριμένο διάστημα ο Σνίτσλερ απαγορεύεται να είναι μέλος σε οποιονδήποτε ποδοσφαιρικό σύλλογο ή σχετιζόμενη εταιρεία. Ο Σνίτσλερ παραδέχθηκε ότι από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο του 2008 είχε συναντήσεις με μπουκμέικερς και έλαβε χρήματα για τις ενέργειές του σε πέντε αγώνες της Ζανκτ Πάουλι για το πρωτάθλημα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.