Την 24άδα της Εθνικής μας ομάδας ανδρών για το Ευρωπαϊκό Λιγκ δήλωσε την Τετάρτη (18/05) η ΕΟΠΕ στη CEV, με τον Ντίμα Φιλίποφ να είναι στη σχετική λίστα. Η Ομοσπονδία είχε καταθέσει αίτηση στην FIVB για αλλαγή αθλητικής υπηκοότητας του νεαρού πασαδόρου, η οποία έγινε δεκτή. Έτσι ο παίκτης έχει πλέον τη δυνατότητα να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο και να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις υποχρεώσεις του. Το μόνο που μένει είναι η τυπική έγκριση της CEV.
Την 24άδα της Εθνικής μας ομάδας ανδρών για το Ευρωπαϊκό Λιγκ δήλωσε την Τετάρτη (18/05) η ΕΟΠΕ στη CEV, με τον Ντίμα Φιλίποφ να είναι στη σχετική λίστα.
Η Ομοσπονδία είχε καταθέσει αίτηση στην FIVB για αλλαγή αθλητικής υπηκοότητας του νεαρού πασαδόρου, η οποία έγινε δεκτή. Έτσι ο παίκτης έχει πλέον τη δυνατότητα να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο και να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις υποχρεώσεις του. Το μόνο που μένει είναι η τυπική έγκριση της CEV.
Η Εθνική μας θα κάνει ποδαρικό στη διοργάνωση στην Αυστρία στις 26-27 Μαΐου, θα συνεχίσει στην Ολλανδία στις 4-5 Ιουνίου, στις 11-12 του ίδιου μήνα θα υποδεχτεί την Ισπανία, στις 17-18/06 θα ταξιδέψει στην Ιβηρική χερσόνησο, στις 25-26/06 θα φιλοξενήσει την Ολλανδία και θα κάνει φινάλε στις 9-10 Ιουλίου με την Αυστρία επί ελληνικού εδάφους.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η Εθνική Νέων της Ελλάδας έμεινε στο 1-1 με την αντίστοιχη της Αυστρίας κι έτσι το ματς με τη Γερμανία θα είναι αυτό που θα κρίνει το αν η γαλανόλευκη θα προκριθεί στα τελικά του EURO U19.