Γλίτωσε τα χειρότερα ο Γκάρεθ Μπέιλ που θα χάσει τα υπόλοιπα ματς της Τότεναμ τη φετινή σεζόν, αλλά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την έναρξη της επόμενης. Ο Ουαλός εξτρέμ στο ματς με τη Μπλάκπουλ δέχτηκε από τον Ανταμ ένα μαρκάρισμα από αυτά που τελειώνουν καριέρες και υπήρχαν φόβοι να χάσει και μέρος της επόμενης περιόδου. Κάτι που τελικά αποφεύχθηκε.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Η Ένωση Φιλάθλων της Εσπανιόλ προσπαθεί να ρίξει τους τόνους και εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα που θα έχει τον Ζοάν Γκαρσία κάτω από τα δοκάρια της
Θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκεοργκίεφ στην ΑΕΚ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του, η οποία αναμένεται την Τρίτη (30/12).
«Τρελαίνει» κόσμο ο Ελ Κααμπί! Μετά το γκολ με ψαλιδάκι με τις Κομόρες, πέτυχε ξανά γκολάρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με δύο προσωπικά τέρματα οδήγησε το Μαρόκο στη νίκη με 3-0 επί της Ζάμπια,