Ο Oλυμπιακός θα λυτρώσει τον Παπασταθόπουλο σύμφωνα με τους Ολλανδούς
Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόυλο «για να τον… λυτρώσει από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στη Μίλαν». Αυτό γράφουν οι Ολλανδοί που έρχονται να δώσουν συνέχεια στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ελληνας στόπερ είναι στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων.
Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Σωκράτη Παπασταθόυλο «για να τον… λυτρώσει από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στη Μίλαν». Αυτό γράφουν οι Ολλανδοί που έρχονται να δώσουν συνέχεια στα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ελληνας στόπερ είναι στο στόχαστρο των Ερυθρολεύκων.
Η ολλανδική ιστοσελίδα elfvoetbal.nl αναφέρει: «Ο αμυντικός της Μίλαν, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο ελληνικός σύλλογος τον θέλει, ώστε να τον λυτρώσει από τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει στη Μίλαν. Πέρσι το καλοκαίρι οι «ροσονέρι» τον απέκτησαν από την Τζένοα, ενώ ο παίκτης, ο οποίος ξεκίνησε από την ΑΕΚ, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015».
Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακό εξετάζει την περίπτωση του «Πάπα», με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Οι Τεχέρο και Ρόουζ θα είναι τα δυο νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα των κιτρινόμαυρων στο σημερινό (7/3, 17.00) παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.