Σκόρδο ψητό (μερίδες τέσσερις) Υλικά -2 μεγάλα κεφάλια σκόρδο -1 κουταλάκι ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς. Χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα του σκόρδου, κόβετε κάθε κεφάλι στη μέση, οριζόντια. Ραντίζετε κάθε μισό με 1/4 κουταλάκι λάδι. Ενώστε τα μισά κεφάλια, τυλίξτε τα σφιχτά σε αλουμινόχαρτο και ψήστε τα μία περίπου ώρα. Βγάλτε […]
Προθερμάνετε το φούρνο στους 150 βαθμούς. Χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα του σκόρδου, κόβετε κάθε κεφάλι στη μέση, οριζόντια. Ραντίζετε κάθε μισό με 1/4 κουταλάκι λάδι. Ενώστε τα μισά κεφάλια, τυλίξτε τα σφιχτά σε αλουμινόχαρτο και ψήστε τα μία περίπου ώρα. Βγάλτε τα από το φούρνο και, αφού κρυώσουν λίγο, ξεφλουδίστε τα.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.