-6ΟΟγρ. φιλέτα γλώσσας κατεψυγμένα -2 κουταλιές της σούπας λάδι -2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο -2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός -100γρ. ψιλοκομμένο φρέσκο ή ξερό κρεμμύδι -1/2 φλιτζάνι ξηρό λευκό κρασί -1/2 κουταλιά του γλυκού πιπέρι -1/2 κουταλιά του γλυκού αλάτι -1/2 φλιτζάνι νερό
Εκτέλεση
Πλένετε τις γλώσσες, τις αλατίζετε και τις τρίβετε με το μείγμα μαϊντανού, σκόρδου και τη μία κουταλιά λάδι. Για τη σάλτσα: σοτάρετε το κρεμμύδι με τη δεύτερη κουταλιά λάδι, προσθέτετε το κρασί, νερό και πιπέρι και τη βράζετε με ανοιχτή κατσαρόλα για 15-20 λεπτά. Ψήνετε τα φιλέτα σε τεφάλ ή στην ψηστιέρα και τα περιχύνετε με τη σάλτσα.