Μαζικό κρούσμα ντόπινγκ στην Αυστραλία, καθώς εννέα αθλητές βρέθηκαν θετικοί στην ίδια απαγορευμένη ουσία.
Πρόκειται για το διεγερτικό μεθυλεξαναμίνη, όμως η υπόθεση είναι περίπλοκη, αφού «κάθε ένας αθλητής αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση και οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες», όπως δήλωσε η Ορόρα Αντρούσκα, πρόεδρος της επιτροπής αντιντόπινγκ της Αυστραλίας (ASADA).
Γι΄αυτό άλλωστε και δεν δόθηκε η παραμικρή λεπτομέρεια στη δημοσιότητα. Ούτε καν τα αθλήματα στα οποία μετέχουν οι παραβάτες, ούτε η διοργάνωση στην οποία υποβλήθηκαν σε έλεγχο.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Προκρίσεις στην τελική φάση των προκριματικών του Μουντιάλ για Ιταλία, Κόσοβο, Δανία, Πολωνία και Σουηδία, ενώ στα πέναλτι πέρασαν Τσέχοι και Βόσνιοι. - Δείτε τα ζευγάρια των τελικών.
Σερβικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να μιλήσει με τον γιο του Στογιάκοβιτς και να τον πείσει να διαλέξει την Εθνική Σερβίας, αντί της Ελλάδας.