Ο Κώστας Βασιλειάδης είχε φέτος μία εκπληκτική χρονιά με την Ομπραντόιρο και όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με τελευταία να το εκφράζει η Καχασόλ.
Η ισπανική ομάδα φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον διεθνή Έλληνα φόργουορντ, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του.
Αξίζει να τονιστεί πως ο άλλοτε άσος των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ είχε πέρυσι 16 πόντους μέσο όρο, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ξεκαρδιστικό challenge ανάμεσα σε Μουζακίτη και Μπότη ανέβασε ο Ολυμπιακός στα social media με τους δύο καλούς φίλους να απαντούν σε ερωτήσεις «Εσύ ή Εγώ».
Ο ΣΕΓΑΣ παραθέτει την ανασκόπηση του στίβου για το 2025 που ολοκληρώνεται και μας προετοιμάζει για τις διακρίσεις που μπορούμε να περιμένουμε από τα περιμένουμε από τους Έλληνες αθλητές μέσα στο 2026.