Δεκάδες νεκροί από κατολισθήσεις στο Μπαγκλαντές μετά από καταρρακτώδεις βροχές
Περισσότεροι από 25 είναι οι νεκροί και πολλοί οι αγνοούμενοι από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν μετά από καταρρακτώδεις βροχές στην παραθαλάσσια πόλη Κοξ'ς Μπαζάαρ στο νότο του Μπαγκλαντές, αναφέρουν οι Αρχές της χώρας.
Περισσότεροι από 25 είναι οι νεκροί και πολλοί οι αγνοούμενοι από τις κατολισθήσεις που σημειώθηκαν μετά από καταρρακτώδεις βροχές στην παραθαλάσσια πόλη Κοξ’ς Μπαζάαρ στο νότο του Μπαγκλαντές, αναφέρουν οι Αρχές της χώρας.
Σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις, ο αριθμός των νεκρών μπορεί να ξεπερνά και τους 45 ενώ δεκάδες σπίτια έχουν θαφτεί κάτω από τόνους λάσπη. Ακόμη αγνοούμενοι είναι τουλάχιστον επτά στρατιώτες και αρκετοί πολίτες.
Οι κατολισθήσεις έγιναν μέσα στη νύχτα αιφνιδιάζοντας τους κατοίκους.
«Οι διασώστες εξακολουθούν τις έρευνες για τον εντοπισμό πτωμάτων, ενώ ενδέχεται να υπάρχουν ζωντανοί ακόμα στα ερείπια» ανέφερε ανώτατος αξιωματούχος στο Reuters.
Associated Press,ΑΠΕ/Reuters
- Στέγαση: Ζώντας στη χώρα με το μηδενικό απόθεμα κοινωνικής κατοικίας
- Ο Δήμος Χανίων τιμά τον Νίκο Ξυλούρη
- «Δεν ξέρεις τη δουλειά σου, αύριο θα σε αναφέρω» – Η ένταση που είχε ο Απόστολος Τσιτσιπάς με τον διαιτητή (vid)
- Διαψεύδουν οι Κούρδοι του Ιράκ σενάρια εμπλοκής τους στον πόλεμο του Ιράν – Τουρκική ανησυχία
- Εγκληματική οργάνωση εξαπατούσε με πρόσχημα τα κρυπτονομίσματα – Δώδεκα συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Εργασίες αποκατάστασης συνεπειών κατολίσθησης στην Κέρκυρα
- Φάμελλος: Τι έχει να φοβηθεί ο Μητσοτάκης από το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών;
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τους ναυτεργάτες «που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442