Τονωτική «ένεση» για τον Παναθηναϊκό το 3-0 σετ επί του Πανελληνίου
Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Πανελλήνιου, επικρατώντας με 3-0 σετ στην Κυψέλη. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ομάδα του Στέλιου Καζάζη χρειαζόταν αυτή τη νίκη τόσο για το τρίποντο που την ανεβάζει βαθμολογικά, αλλά και την ψυχολογία του νικητή που χρειάζεται για τη συνέχεια. Τη Δευτέρα: Ηρακλής-Αρης.
89
Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση του Πανελλήνιου, επικρατώντας με 3-0 σετ στην Κυψέλη. Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ομάδα του Στέλιου Καζάζη χρειαζόταν αυτή τη νίκη τόσο για το τρίποντο που την ανεβάζει βαθμολογικά, αλλά και την ψυχολογία του νικητή που χρειάζεται για τη συνέχεια.
Οι δυο ομάδες παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα με τους «πράσινους» να είναι ποιοτικά ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να κατακτούν τελικά το τρίτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα, ενώ οι ολυμπιονίκες έμειναν στην έβδομη θέση με εφτά βαθμούς.
Οι παίκτες του Στέλιου Καζάζη παρουσίασαν πολύ καλά δείγματα στην επίθεση, με τον Αγκάμεζ να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα (σήμειωσε 20 πόντους). Ο Κολομβιανός διαγώνιος ανησύχησε τους φίλους του «τριφυλλιού» στο τρίτο σετ καθώς τραυματίστηκε, στη συνέχεια όμως φάνηκε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό και έτσι επέστρεψε στο γήπεδο συνεχίζοντας τις «θανατηφόρες» επιθέσεις του.
Από την άλλη, οι παίκτες του Βαγγέλη Οικονομόπουλου δεν μπόρεσαν να πάρουν πόντο καθώς στα δυο πρώτα σετ δεν είχαν συνοχή και οργάνωση. Παρότι στο τρίτο σετ προηγήθηκαν και πίεσαν αρκετά τους φιλοξενούμενους δεν κατάφεραν να φτάσουν στους 25 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν αρκετά προβλήματα στην άμυνα και προέβησαν σε πολλά λάθη (κυρίως στο σερβίς).
Το δυσάρεστο για τον Στέλιο Καζάζη ήταν ότι έχασε από πολύ νωρίς τον Ηλία Λάππα, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεύτερο μόλις πόντο της αναμέτρησης.
Τα σετ: 17-25, 17-25, 21-25
Και τη Δευτέρα
Ηρακλής-Αρης
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ ΣΕΤ ΒΑΘ.
1. Ηρακλής 12-1 12 -4αγ.
2. Παναθηναϊκός 13-6 11
3. ΠΑΟΚ 13-7 10
4. Ολυμπιακός 11-8 9
5. Αρης 9-6 8 -4αγ.
6. Ε.Α. Πατρών 11-11 8
7. Πανελλήνιος 8-10 7
. ΑΕΚ 9-11 7
9. Απόλλων Καλαμαριάς 9-12 6
10. Λαμία 7-12 4
11. Α.Ο. Κηφισιάς 6-14 3
12. Φοίνικας Σύρου 4-14 2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο CEO της Euroleague συναντήθηκε με εκπρόσωπους της Stoiximan GBL στη Βαρκελώνη
- Ο Παναθηναϊκός και ένα αρνητικό ρεκόρ – Ποτέ ξανά δεν είχε τόσους βαθμούς στην 4η αγωνιστική των play offs
- Ξεκάθαρος ο Αρμπελόα: «Πρέπει να βάλουμε το… εγώ μας κάτω από την ομάδα»
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό» – Τι απαντούν οι Πράσινοι
- Τι λένε στις ΗΠΑ για τη χήρα του Κόμπι Μπράιαντ: «Είναι έγκυος και ξαναπαντρεύεται» (pic)
- ΑΕΚ: Πώς αντέδρασε ο Μάρκο Νίκολιτς στο γκολ του Ζοάο Μάριο (vid)
- Η αποκάλυψη του Μαρτίνεθ για τον Μπράξτον Κι πριν το Game 5 με τον Παναθηναϊκό
- Η Βαλένθια θα διεκδικήσει μόνιμη άδεια στη Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442