Με τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Έντσο Μαρέσκα να συμμετέχουν κανονικά στην ομαδικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε την Παρασκευή το πρωί στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβα (29/7). Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Ιταλός γυμνάστηκαν κανονικά, δείχνοντας πως έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που νιώθουν. - Ο Μπομπό... ξαναχτυπά
Με τους Λουτσιάνο Γκαλέτι και Έντσο Μαρέσκα να συμμετέχουν κανονικά στην ομαδικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε την Παρασκευήτο πρωί στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβα (29/7).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε στο γυμναστήριο. Τόσο ο Αργεντινός όσο και ο Ιταλός γυμνάστηκαν κανονικά, δείχνοντας πως έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που νιώθουν.
Οι πιθανότητες που θέλουν τον Γκαλέτι να προλαβαίνει το παιχνίδι με τους Σλοβάκους αυξάνονται (έστω και για μικρό χρονικό διάστημα), σε αντίθεση με τον Ιταλό που δύσκολα θα τα καταφέρει. Αμφότεροι πάντως συμπεριλήφθηκαν στην λίστα του Ολυμπιακού που εστάλη στην UEFA.
Κανονικά προπονήθηκαν και οι Στολτίδης, Γκαλίτσιος, την ίδια ώρα που ο Τοροσίδης ξεκίνησε την συντηρητική αγωγή, ούτως ώστε να αντιμετωπίσει την ρήξη μηνίσκου που τον ταλαιπωρεί στο δεξί του γόνατο.
Αμφίβολος είναι κι αυτός για το ματς της Τετάρτης, καθώς πιθανή συμμετοχή τουενδέχεται να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το γόνατό του και η αρθροσκόπηση να γίνει αναγκαστική και αναπόφευκτη.
Κάτι που ούτε θέλουν να σκέφτονται στον Ολυμπιακό, αφού τότε ο χρόνος απουσίας του υπολογίζεται στον ένα μήνα και οι υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι σε πλήρη εξέλιξη.
LIVE: Μπράιτον – Τσέλσι. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Τσέλσι για την 34η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Πολλά νέα κορίτσια με ικανότητες, όνειρα και φιλοδοξίες για μια καριέρα που θα ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, παρουσιάστηκαν στους Διασυλλογικούς Αγώνες στίβου για την κατηγορία Κ18.
Σοκάρουν οι συνεχείς αποκαλύψεις για το «χρυσό» δίκτυο εκατομμυρίων στο Μιλάνο, με συνοδούς πολυτελείας, πάνω από 70 αστέρες της Serie A, συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πιλότο της Formula 1, και συλλήψεις των ηγετών ενός άρτια δομημένου κυκλώματος που «έσπρωχνε» μέχρι και ναρκωτικά!
LIVE: Παναθηναϊκός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μονακό για τα play in της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.