Αναβλήθηκε για την Δευτέρα η άφιξη του Ίαν Ντέιλι στον Αρη
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Κυριακή άφιξη στην Θεσσαλονίκη του Ίαν Ντέιλι για λογαριασμό του Αρη. O νεαρός Ιρλανδός φορ των «κιτρίνων» αναμένεται πλέον στο αεροδρόμιο «Μακεδόνία» τη Δευτέρα το απόγευμα. Στο μεταξύ, τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη και η επίσημη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν θα γίνει την Τετάρτη στις 19:30 στο «Βικελίδης».
Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Κυριακή άφιξη στην Θεσσαλονίκη του Ιαν Ντέιλι για λογαριασμό του Αρη. O νεαρός Ιρλανδός φορ των «κιτρίνων» αναμένεται πλέον στο αεροδρόμιο «Μακεδόνία» τη Δευτέρα το απόγευμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Λόγω ενός προσωπικού ζητήματος που έπρεπε να διευθετήσει, ο Ίαν Ντέιλι ανέβαλε την προγραμματισμένη για σήμερα 28/06 άφιξή του στην Θεσσαλονίκη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη αναμένεται στο αεροδρόμιο Μακεδονία το απόγευμα της Δευτέρας 29 Ιουνίου».
Στο μεταξύ, τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη και η επίσημη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι παίκτες χωρισμένοι σε δύο γκρουπ θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, το πρώτο στις 20:30 και το δεύτερο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης συνάντησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, η οποία θα γίνει στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις και πάλι χωρισμένοι ανά γκρουπ, οι οποίες θα γίνουν στην ΕΥΡΩΙΑΤΡΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, η οποία θα είναι και ανοικτή στο κοινό, θα γίνει την Τετάρτη 1 Ιουλίου στις 19:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.