Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Δύσκολη η κλήρωση για τον Ναδάλ στο Γουίμπλεντον

Δύσκολη η κλήρωση για τον Ναδάλ στο Γουίμπλεντον

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η κλήρωση για το Γουίμπλεντον που αρχίζει την Δευτέρα. Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα σερβίρει τελικά στο βρετανικό γκραν σλαμ, θα έχει δύσκολη κλήρωση καθώς στο δεύτερο γύρο είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει τον Λέιτον Χιούιτ, ενώ στα προημιτελικά πιθανόν να βρεί απέναντί του τον Ρόντικ και στα ημιτελικά τον Μάρεϊ. Στον πρώτο γύρο ο Ναδάλ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον γάλλο Κλεμέντ.

89

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευήη κλήρωση για το Γουίμπλεντον που αρχίζει την Δευτέρα. Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο οποίος ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα σερβίρει τελικά στο βρετανικό γκραν σλαμ, θα έχει δύσκολη κλήρωση καθώς στο δεύτερο γύρο είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει τον Λέιτον Χιούιτ, ενώ στα προημιτελικά πιθανόν να βρεί απέναντί του τον Ρόντικ και στα ημιτελικά τον Μάρεϊ. Στον πρώτο γύρο ο Ναδάλ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον γάλλο Κλεμέντ.

Ο Ίσπανός τενίστας συμμετέχει σε ένα τουρνουά επίδειξης στο Λονδίνο και στον πρώτο αγώνα του έχασε από τον Λέιτον Χιούιτ. Ο θείος του, Τόνι Ναδάλ, θεωρεί ότι ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού στα γόνατα. Πάντως ο Ναδάλ αναμένεται την Παρασκευήνα ανακοινώσει αν θα σερβίρει στο φετινό Γουίμπλεντον.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος θα κυνηγήσει το 15ο γκραν σλαμ της καριέρας του, είναι πιθανόν βάσει της κλήρωσης να αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Ελβετός τενίστας στον πρώτο γύρο θα σερβίρει απέναντο στον Χσουν Λου από την Ταϊβάν.

Επίσης ο Φέντερερ μπορεί να βρει και πάλι μπροστά του στον 4ο γύρο τον Σουηδό Σόντερλινγκ, τον οποίο κέρδισε στον τελικό του Ρολάντ Γκαρός, ενώ στα προημιτελικά πιθανός αντίπαλος θα είναι ένας εκ των Βερντάσκο ή Τσόνγκα.

Στο ταμπλό των γυναικών η Βίνους Γουίλιαμς είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει την Ντινάρα Σαφίνα στα ημιτελικά, ενώ η Σερένα Γουίλιαμς ίσως αναμετρηθεί με την Ντεμεντίεβα για μια θέση στον τελικό.

Πάντως υπάρχει περίπτωση να δούμε και έναν προημιτελικά μεταξύ Σερένα Γουίλιαμς και Σαράποβα εφόσον προχωρήσει η Ρωσίδα τενίστρια η οποία στο πρώτο γύρο αντιμετωπίζει την ουκρανή Κουτούζοβα. Στον πρώτο γύρο η Σερένα Γουίλιαμς θα αντιμετωπίσει την Σίλβα από την Πορτογαλία, ενώ η Βίνους θα παίξει κόντρα στην Ελβετίδα Βέγκελε.

Η συγκεκριμένη τενίστρια πέταξε εκτός προκριματικών γύρων την Αννα Γερασίμου, η οποία πρόβαλε αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ (κέρδισε 6-3), αλλά στη συνέχεια έχασε τα άλλα δύο με 6-3, 6-4 και αποκλείστηκε από τον πρώτο προκριματικό γύρο.

Τέλος η Ντινάρα Σαφίνα θα σερβίρει απέναντι στην Ισπανίδα Λίνο για τον πρώτο γύρο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο