Ορεξάτος ο Παγδατής, απέκλεισε τον Ισπανό Ροντρέντο στην πρεμιέρα του «Ordina Open»
Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο «Ordina Open» της Ολλανδίας, καθώς απέκλεισε τον Ισπανό Τόμι Ροντρέντο (Νο 2 στο ταμπλό) με 2-0. Στο πρώτο σετ έγινε σκληρή μάχη με τον Παγδατή να το κερδίζει με 7-5, αλλά στο δεύτερο ο Κύπριος μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 για να νικήσει τελικά με 6-2 ύστερα από 77 λεπτά.
Ο Μάρκος Παγδατής πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο «Ordina Open» της Ολλανδίας, καθώς απέκλεισε τον Ισπανό Τόμι Ροντρέντο (Νο 2 στο ταμπλό) με 2-0.
Στο πρώτο σετ έγινε σκληρή μάχη με τον Παγδατή να το κερδίζει με 7-5, αλλά στο δεύτερο ο Κύπριος μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε με 4-1 και 5-2 για να νικήσει τελικά με 6-2 ύστερα από 77 λεπτά.
«Ηταν ένας δυνατός αγώνας, αλλά έπαιξα πολύ καλά», τόνισε ο Παγδατής και συμπλήρωσε: «Είχα άγχος στην αρχή.
»Δε βρίσκομαι και στην καλύτερη κατάσταση και σίγουρα είναι μια δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου.
»Καθημερινά αγωνίζομαι για να βρεθώ και πάλι σε καλή κατάσταση και αυτή είναι μια σπουδαία νίκη για μένα».
Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Ολλανδός Ραϊμόν Σλούτερ και αν τον κερδίσει θα προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.