Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Επίσημη παρουσίαση του Ρουμελιώτη στον Αρη και όνειρα Ευρώπης

Επίσημη παρουσίαση του Ρουμελιώτη στον Αρη και όνειρα Ευρώπης

Και επίσημα στην «οικογένεια» του Αρη ανήκει από την Δευτέρα ο Νίκος Ρουμελιώτης. Ο διεθνής διαγώνιος δεσμεύτηκε με συμβόλαιο για τη νέα περίοδο και παρουσιάστηκε από τους «κίτρινους» στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης». «Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, καθώς γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι σας περιμένετε από εμάς πράξεις μέσα στο γήπεδο κι όχι λόγια. Γι αυτό, εξάλλου, ήρθα στον Αρη, για να δώσω το πάθος μου», ανέφερε ο Ρουμελιώτης.

102

Και επίσημα στην «οικογένεια» του Αρη ανήκει από την Δευτέρα ο Νίκος Ρουμελιώτης. Ο διεθνής διαγώνιος δεσμεύτηκε με συμβόλαιο για τη νέα περίοδο και παρουσιάστηκε από τους «κίτρινους» στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Όλοι στο σύλλογο είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, καθώς έχουμε φέρει στην ομάδα έναν πολύ μεγάλο αθλητή, ο οποίος παρά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ήταν συνεπής στο ραντεβού του μαζί μας.

»Ο Νίκος Ρουμελιώτης σημαίνει πολλά για τον Αρη, αλλά και τον κόσμο του, στον οποίο δίνει μεγάλη χαρά κι υπερηφάνεια. Θέλω να του ευχηθώ να έχει πάνω απ όλα υγεία και να προσφέρει απρόσκοπτα στον Αρη», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του ΑΣ Αρης, Νίκος Παπαδόπουλος, προλογίζοντας τη μεταγραφή του αρχηγού της Εθνικής και συνέχισε:

«Ο Αρης κάνει μεγάλη προσπάθεια να επανέλθει στα χρόνια των διακρίσεων, έτσι ώστε να κυνηγάει τις επιτυχίες και να έχει διάρκεια. Τυχόν λάθη κι αποτυχίες που έγιναν θα πρέπει να μας οδηγήσουν στην εξάλειψη ή στη μείωσή τους.

Όλος ο ΑΣ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια κι ακολουθεί πορεία εξυγίανσης. Η ομάδα θα κάνει και φέτος την προσπάθειά της, έχοντας θέσει στόχο τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

«Δεν θέλω να πω πολλά λόγια, καθώς γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι σας περιμένετε από εμάς πράξεις μέσα στο γήπεδο κι όχι λόγια. Γι αυτό, εξάλλου, ήρθα στον Αρη, για να δώσω το πάθος μου», ανέφερε, με τη σειρά του, ο Ρουμελιώτης και πρόσθεσε:

«Παρά το γεγονός ότι είχα αρκετές προτάσεις στα χέρια μου, μόλις ο μάνατζέρ μου, μου ανακοίνωσε το ενδιαφέρον του Αρη, δεν το σκέφτηκα καθόλου και μέσα σε δύο μέρες είπα το ναι. Θέλω να παίξω στον Αρη και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

»Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε κι ο πρόεδρος , Νίκος Παπαδόπουλος. Η πρόταση που μου έγινε ήταν δελεαστική και θεωρώ ότι ο Αρης είναι μια ομάδα που μου ταιριάζει, είναι το πιο υγιές σωματείο και κινείται στα πρότυπα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

»Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια οι αθλητές θα παρακαλάνε για να φορέσουν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Στόχος όλων είναι ο Άρης να βγει στην Ευρώπη τη νέα χρονιά και να μπει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος».

Εξήγησε, δε, ότι επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «11» διότι: «Τον αριθμό 11 στην φανέλα φορούσε ο Γιώργος Ντράγκοβιτς, του οποίου ήμουν μεγάλος φαν».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο