Συμφωνία ΠΑΟ με Χατζηνικολάου, τελειώνει και της Μοντάνιο
Μετά από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, η διεθνής κεντρικός, Μαρία Χατζηνικολάου, θα αλλάξει χρώματα για χάρη του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση των «πρασίνων» έχει συμφωνήσει με την Χατζηνικολάου, αλλά ενδέχεται η μεταγραφή της να περάσει από το ΑΣΕΑΔ. Η περίπτωση της Χατζηνικολάου μοιάζει αρκετά με αυτήν της Χατζηνίκου, η οποία είχε κερδίσει την ελευθερία της μέσω του αθλητικού δικαστή.
Μετά από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, η διεθνής κεντρικός, Μαρία Χατζηνικολάου, θα αλλάξει χρώματα για χάρη του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση των «πρασίνων» έχει συμφωνήσει με την Χατζηνικολάου, αλλά ενδέχεται η μεταγραφή της να περάσει από το ΑΣΕΑΔ.
Η περίπτωση της Χατζηνικολάου μοιάζει αρκετά με αυτήν της Χατζηνίκου, η οποία είχε κερδίσει την ελευθερία της μέσω του αθλητικού δικαστή.
Η Χατζηνικολάου είχε υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό τριετούς διάρκειας με τον Ολυμπιακό το 2006, το οποίο έληξε φέτος, αλλά σύμφωνα με το ερασιτεχνικό καθεστώς που υπάρχει στο γυναικείο βόλεϊ, οι ερυθρόλευκοι μπορούν να διεκδικήσουν την παραμονή της.
Τελειώνει της Μοντάνιο
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει άλλη μία πολύ καλή μεταγραφή, της κολομβιανής Μαντλέν Μοντάνιο.
Την Τετάρτηίσως υπάρξουν εξελίξεις με την υπόθεση της κολομβιανής, η οποία ωστόσο έχει υψηλό κασέ.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική εξέλιξη με την Μοντάνιο, εναλλακτικές λύσεις είναι η Γιάσνα Μαϊστόροβιτς της σερβικής Πόσταρ που έχει οικονομικά προβλήματα και η Βέσνα Τομάσεβιτς, αδελφής της Σάνια, η οποία πέρυσι αγωνιζόταν στην τουρκική Φενέρμπαχτσε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.