Τέλος ο Πλατανίτης από τη ΝΕΠ λόγω των πριμ που ζήτησε από την ομάδα
Πριν την ολοκλήρωση της σεζόν κι ενώ η ΝΕΠ υποδέχεται την Τετάρτη τη Βουλιαγμένη στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4, διεκδικώντας τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Πλατανίτη. Το πρόβλημα προέκυψε όταν ο έμπειρος πολίστας έκανε λόγο για αθέτηση της συμφωνίας που υπήρχε με τη διοίκηση σχετικά με τα πριμ.
Πριν την ολοκλήρωση της σεζόν κι ενώ η ΝΕΠ υποδέχεται την Τετάρτη τη Βουλιαγμένη στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4, διεκδικώντας τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Σάκη Πλατανίτη.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΕ Πατρών αναφέρει:
«Το διοικητικό συμβούλιο της ΝΕΠ και ο πρόεδρος Αλέκος Γαϊτανάρος ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας της ΝΕΠ με τον φουνταριστό Σάκη Πλατανίτη εξαιτίας της συμπεριφοράς του προς την ομάδα.
Η ΝΕΠ ευχαριστεί τον Σάκη Πλατανίτη για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
Το πρόβλημα προέκυψε όταν ο έμπειρος πολίστας έκανε λόγο για αθέτηση της συμφωνίας που υπήρχε με τη διοίκηση σχετικά με τα πριμ για την είσοδο στην εξάδα και την έξοδο στην Ευρώπη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.