Ο Αγκάμεζ πολυτιμότερος παίκτης της 20ής αγωνιστικής της Α1
Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 20ής ημέρας του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1. Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού είχε 28.83 πόντους με 23/38 επιθέσεις, 3 άσους, 2.83 μπλοκ, 4 άμυνες στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του ΠΑΟΚ. Καλύτερος αθλητής της αγωνιστικής σύμφωνα με τον συντελεστή αξιολόγησης index της επίσημης στατιστικής υπηρεσίας του πρωταθλήματος ήταν ο Μάρεκ Νοβότνι της ΕΑ Πατρών.
Ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 20ής ημέρας του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1.
Ο διαγώνιος του Παναθηναϊκού είχε 28.83 πόντους με 23/38 επιθέσεις, 3 άσους, 2.83 μπλοκ, 4 άμυνες στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί του ΠΑΟΚ.
Καλύτερος αθλητής της αγωνιστικής σύμφωνα με τον συντελεστή αξιολόγησης index της επίσημης στατιστικής υπηρεσίας του πρωταθλήματος ήταν ο Μάρεκ Νοβότνι της ΕΑ Πατρών.
Ο Τσέχος ακραίος (που αγωνίστηκε ως διαγώνιος) είχε 34.5 πόντους με 26/46 επιθέσεις, 3.5 μπλοκ, 5 άσους, 7 άμυνες στην ήττα της ομάδας του με 3-2 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Οι καλύτεροι της 20ής ημέρας
Οι καλύτερες επιδόσεις των ομάδων και των αθλητών στις αναμετρήσεις της 20ής ημέρας του πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 ανδρών.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.