Με νίκη επί του Ηρακλή, ο ΠΑΟ «κλείδωσε» την κορυφή
Νικητής από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκη έφυγε ο Παναθηναϊκός, καθώς επικράτησε 3-1 σετ του Ηρακλή και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Οι «πράσινοι» διατηρούν το προβάδισμα ασφαλείας έναντι του Ολυμπιακού, που τη Δευτέρα δοκιμάζεται στην έδρα της ΕΑ Πατρών. Τα αποτελέσματα του Σαββάτου.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Μίκρας, καθώς επικράτησε 3-1 σετ του Ηρακλή, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών του βόλεϊ.
Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν, ουσιαστικά, την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, αφού ξεπέρασαν χωρίς απώλειες ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο.
Ετσι, διατηρούν το προβάδισμα ασφαλείας έναντι του Ολυμπιακού, που τη Δευτέρα δοκιμάζεται στην έδρα της ΕΑ Πατρών.
Σπουδαίο παιχνίδι έγινε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με τον Αρη ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ πιο ψύχραιμο στο φινάλε των σετ να παίρνει σπουδαία νίκη και να πιάνει την Λαμία στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.