Στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας βρίσκονται οι δύο Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών για το τελευταίο τουρνουά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου πριν τον τελικό της Ρωσίας. Καραντάσιου και Αρβανίτη ξεκινούν από τη δεύτερη θέση, ενώ οι Κουτρουμανίδου και Τσιαρτσιάνη από την 7η στους αγώνες του κυρίως ταμπλό του αγγλικού Masters.
Στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας βρίσκονται οι δύο Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ γυναικών για το τελευταίο τουρνουά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου πριν τον τελικό της Ρωσίας.
Οι Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη ξεκινούν από τη δεύτερη θέση, ενώ οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη από την 7η στους αγώνες του κυρίως ταμπλό του αγγλικού Masters που αρχίζουν αύριο και ολοκληρώνονται την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!