Διά υπομνήματος η κατάθεση Σπ.Κλαδά στην εισαγγελέα
Υπόμνημα κατέθεσε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Μαρία Γκανέ, ο τέως επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) Σπύρος Κλαδάς στο πλαίσιο της έρευνας με αφορμή τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μ.Τριανταφυλλόπουλου.
Υπόμνημα κατέθεσε την Τετάρτη, διά του συνηγόρου του, στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Μαρία Γκανέ, ο τέως επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) Σπύρος Κλαδάς στο πλαίσιο της έρευνας με αφορμή τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μ.Τριανταφυλλόπουλου.
Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ανεξάρτητος βουλευτής Κ.Κουκοδήμος, μεσολάβησε στον κ. Κλαδά, ώστε να διευθετηθεί ευνοϊκά οικονομικό θέμα του πρώην συνεργάτη του δημοσιογράφου Θ.Αναστασιάδη.
Η εντολή που έχει λάβει η εισαγγελέας από τον εισαγγελέα Εφετών κ. Δασούλα είναι, στο πλαίσιο της έρευνας, να εξακριβώσει εάν διαπιστώνονται πράξεις ή παραλείψεις της ΥΠΕΕ, στην οικονομική εκκρεμότητα του Θ.Αναστασιάδη.
O κ. Κλαδάς αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση. Ο κ. Κλαδάς από την πρώτη στιγμή αναφέρει ότι δεν έγινε καμία μεσολάβηση και ότι δεν υπήρξε καμία παρακώλυση της έρευνας που διενεργεί η ΥΠΕΕ για την συγκεκριμένη υπόθεση.