Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Πρεμιέρα στην τελική φάση για Παναθηναϊκό και Ηρακλή

Πρεμιέρα στην τελική φάση για Παναθηναϊκό και Ηρακλή

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή, τις δύο ομάδες που από το Σάββατο (Γλυφάδα, 20.45, ΕΤ3) ξεκινούν τις μάχες για την κατάκτηση του τίτλου (κρίνεται στις 3 νίκες).

26

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή Liu Jo, τις δύο ομάδες που από το Σάββατο (Γλυφάδα, 20.45, ΕΤ3) ξεκινούν τις μάχες για την κατάκτηση του τίτλου (κρίνεται στις 3 νίκες).

«Πράσινοι» και «κυανόλευκοι» για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρεθούν αντιμέτωποι στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό το γνωρίζουν και οι δυο ομάδες. Συνήθως σε τέτοια ματς οι πιθανότητες είναι 50-50. Εμείς θα μπούμε από το πρώτο σερβίς με στόχο να πάρουμε τη νίκη και το προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «πράσινων» ο Αμαράλ Ντάντε και συμπλήρωσε με νόημα: «Θέλουμε να γεμίσει η Γλυφάδα περισσότερο και από τα ματς με Ολυμπιακό και Πιατσέντζα. Οι οπαδοί μας είναι καλύτεροι με διαφορά και θέλουμε να χαρούμε μαζί τους κάθε νίκη σε αυτήν την τελευταία φάση. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους αποζημιώσουμε αλλά πάνω από όλα να είμαστε καλά στην υγεία μας και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».

Στον Ηρακλή Liu Jo, το ερωτηματικό είναι ο Πλάμεν Κονσταντίνοφ, ο οποίος θα ακολουθήσει την αποστολή, αλλά όπως είπε κι ο Άντερς Κρίστιανσον: «… αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Από κει και πέρα ξέρουμε τον Παναθηναϊκό, μας ξέρουν κι αυτοί. Εξακολουθούν να είναι το φαβορί, όμως έχουμε αποδείξει μέσα στη χρονιά ότι μπορούμε να τους κοιτάξουμε στα μάτια».

Το Σάββατο επίσης διεξάγονται και οι πρώτοι αγώνες για τις θέσεις 3-4 ( με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τη Λαμία) και 5-6 (με την ΕΑΠ Λουξ να αντιμετωπίζει τον ΑΟ Κηφισιάς).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
19.00 Ρέντη (Star Κ.Ε.) Ολυμπιακός – ΓΣ Λαμία, Δεληκωστίδης (Αχαΐας), Τριανταφύλλου (Αθήνας)
20.00 ΕΑΠ, ΕΑ Πατρών Λουξ – ΑΟ Κηφισιάς, Ρουσάκης, Ράπτης (Αθήνας)
20.45 Γλυφάδας (ΕΤ3), Παναθηναϊκός – Ηρακλής Liu Jo, Μιχελινάκης (Θεσσαλονίκης), Γεωργουλέας (Αθήνας)

Πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου

Με πρόστιμο 1750 Ευρώ και 3 έγγραφες παρατηρήσεις τιμωρήθηκε ο Ηρακλής, για ανάρμοστη συμπεριφορά του προέδρου του, Νίκου Παναγόπουλου και για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του, στον τρίτο ημιτελικό (12/4) με τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Μίκρας, για τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Παναγόπουλος, τιμωρήθηκε με απαγόρευση παραμονής στον αγωνιστικό χώρο για 35 ημέρες.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 500 ευρώ, για κροτίδα που πέταξαν οπαδοί της στον αγώνα της Αλεξανδρούπολης με τον Εθνικό, για τα πλέι άουτ της Α1 Ανδρών.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο