Ετοιμοπόλεμος ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (19:00) με τον Χοσέ Σεγκούρα να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα αγωνιστούν εναντίον της «Ένωσης», σε ένα ματς που οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη για να αγκαλιάσουν τον φετινό τίτλο.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το απόγευμα του Σαββάτου την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (19:00) με τον Χοσέ Σεγκούρα να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα αγωνιστούν εναντίον της «Ένωσης», σε ένα ματς που οι πρωταθλητές θέλουν τη νίκη για να αγκαλιάσουν τον φετινό τίτλο.
Ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ θα παραταχτεί με καθαρό 4-3-3 και το ευχάριστο για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως θα έχει στη διάθεση του τον Αντζα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, ενώ κανονικά θα παίξει και ο Γκαλέτι, παρά κάποιες μικροενοχλήσεις που είχε στο δεξί πόδι.
Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι φυσικά ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τους Αντζα-Σέζαρ στο κέντρο της άμυνας, τον Τοροσίδη δεξιά και τον βραζιλιάνο Λεονάρντο στα αριστερά. Ο Λεντέσμα στο κέντρο μαζί με τον Στολτίδη θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Μπελούτσι να κινείται δεξιά. Η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Γκαλέτι (δεξιά), Κοβάσεβιτς (κορυφή) και Τζόρτζεβιτς (αριστερά).
Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Λούα Λούα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ μετά το πέρας αυτής ο Σεγκούρα ανακοίνωσε την αποστολή.
Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Νικοπολίδης, Σηφάκης, Αντζας, Μπελούτσι, Ρ. Μπράβο, Χ. Σέζαρ, Τζόρτζεβιτς, Ντομί, Γκαλέτι, Κωνσταντίνου, Κοβάσεβιτς, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μενδρινός, Νούνιες, Πάντος, Πατσατζόγλου, Σίσιτς, Στολτίδης και Τοροσίδης.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Σέρχιο Ράμος και το επενδυτικό γκρουπ Five Eleven Capital αναλαμβάνουν τα ηνία του συλλόγου της Ανδαλουσίας – Τέλος εποχής για τις παραδοσιακές οικογένειες μετόχων.