Κλειστά κρατάει τα χαρτιά του ο Βενιζέλος μετά την προειδοποίηση Παπανδρέου
Κλειστά χαρτιά κρατάει το «ρεύμα» λίγο μετά μετά την αυστηρή προειδοποίηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου προς τον Ευ.Βενιζέλο για τον «όμιλο προβληματισμού». Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην εκδήλωση του κ. Βενιζέλου, στις αρχές Φεβρουαρίου.
Κλειστά χαρτιά κρατάει το «ρεύμα» λίγο μετά μετά την αυστηρή προειδοποίηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τον «όμιλο πολιτικού προβληματισμού» που προτίθενται να ιδρύσουν πανεπιστημιακοί και προσωπικότητες.
Όπως σημειώνουν δημοσιεύματα, το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στην εκδήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, στην Παλαιά Βουλή, όπου αρχές Φεβρουαρίου θα παρουσιάσει το βιβλίο του και, όπως όλοι πιστεύουν, δεν θα αποφύγει τον πειρασμό να αναφερθεί στο εσωκομματικό ζήτημα του Κινήματος.
Ο ίδιος ο πρώην υπουργός δεν ανοίγει τα χαρτιά του για το τι σκοπεύει να πράξει και όσοι συνομιλούν μαζί του απαντούν σιβυλλικά ότι «ο Βαγγέλης θα ακολουθήσει το πρόγραμμά του έτσι όπως το έχει σχεδιάσει».
Το (γνωστό) πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου περιλαμβάνει την παρουσίαση του βιβλίου του Προς μια μετα- αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Οι θεσμικές προϋποθέσεις μιας άλλης πολιτικής στην Αθήνα (7 Φεβρουαρίου) και στη Θεσσαλονίκη (14 Φεβρουαρίου). Προς το τέλος Φεβρουαρίου ο κ. Βενιζέλος θα παρουσιάσει τις θέσεις του για το συνέδριο.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.