Αφίξεις στον ΠΑΟΚ τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μάρκο Τούλιο Λόπεζ Σίλβα, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό το προσεχές Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου.
Αφίξεις στον ΠΑΟΚ τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων. Την Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Μάρκο Τούλιο Λόπεζ Σίλβα, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό το προσεχές Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Tην Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 21:40 θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Marco Tulio Lopez Silva. O 25χρονος επιτελικός μέσος αγωνίστηκε από το 1995 μέχρι και σήμερα σε βραζιλιάνικες ομάδες, εκτός από την περίοδο 2000-01, όταν συμμετείχε με τη φανέλα της Albirex Niigata στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας».
«Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, καθώς επίσης και στο φιλικό παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 15:00 στο γήπεδο της Τούμπας» καταλήγει η ανακοίνωση.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Χοκς πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Νικς (107-106) σε ένα ματς- «θρίλερ» και έκαναν το 1-1 στη σειρά των playoffs της Ανατολής – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.